Biohacking 1.0

Általános információk a Bac Eduline kontakt képzéseiről, a KORONA VÍRUSSAL KAPCSOLATOS intézkedéseink kapcsán:
- Oktatótermünk magas belmagassággal, valamint
- A legmodernebb szellőzési rendszerrel rendelkezik.
- Az oktatóterembe való belépést megelőzően érintésmentes kézfertőtlenítő berendezés áll a résztvevők és oktatók rendelkezésére.
- Résztvevőink és előadóink részére térítésmentesen maszkot biztosítunk.
- Képzéseinket a koronavírusfertőzés veszélyének ideje alatt maximum 12 fős kis csoportokban tartjuk annak érdekében, hogy a megfelelő fizikai távolságot biztosítani tudjuk a képzésen megjelentek között.

Felnőttképző intézményünk maximálisan fel van arra készülve - tekintettel a jelen járványügyi helyzetre -, hogy bármely időpillanatban a kontakt órákról online oktatásra álljon át.

 

Cégünk regisztrált felnőttképző intézmény (Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/001617).

 

Biohacking 1.0

Előadás paraméterei:

Az előadás nem orvosi, hanem biohacking-életviteli szempontok alapján közelíti meg az előadásban foglalt témákat. Az előadónk NEM ORVOS, hanem az ELTE BTK-n végzett (két MA diplomát szerzett) komoly kutatási gyakorlattal rendelkező; más, életviteli témákban számos publikációt, könyvet megjelentetett biohacker, képesített trainer és aerobik oktató, aki saját testén keresztül igyekszik megtapasztalni a legújabb és legmagasabb presztízsű kutatóintézetek által publikált kutatási eredményeket.

Jelentkezési feltételek / Kiknek ajánljuk:

Ajánljuk mindazok számára, akik testi állapotuk tökéletesítésére törekednek, nyitottak és érdeklődnek olyan modern tudományos kutatások eredményei iránt, amelyek azt mutatják be, hogy hogyan lehet hatékonyabban, "egészség"-esebben élni.

Előny, de nem feltétel: biohacking, egészségtudatossági ismeretek, nyitottság, érdeklődő attitűd, valamint az angol nyelvtudás.

Előadás hossza:

Moduláris képzés: 3 nap (nettó képzési óraszám / képzési nap: 5 óra)

Előadás módszertana és célja:

  • Előadásunk célja, hogy segítsük az érdeklődőket az egészségesebb életmód kialakításában a globális szemléletmód alkalmazásával, nem kiragadva az egészségtudatosság egyes elemeit azok kontextusából, hanem kihasználva ezek szinergikus együtthatását és együttműködését.
  • 5+1 modulból álló moduláris képzésünket frontális előadás formájában tartjuk, amely során bemutatjuk a legmodernebb tudományos kutatásokat és azoknak eredményeit biohacking, egészséges életmód, evolúciós orvoslás, intermittent fasting, cirkadián ritmus témában.
  • Előadásunk utolsó moduljában összefoglaljuk azokat a betegségeket és tünetegyütteseket, amelyek az első öt modulban bemutatott életmód be nem tartásának a következményeképpen alakulnak ki, és amelyeket úgy is nevezünk, mint a modern kor legsúlyosabb kórjai. A hatodik modul mindenekelőtt (de nem kizárólag) a következő anyagcsere betegségeket, és az ezekből következő további tünetegyütteseket tárgyalja: diabétesz, rák, keringési rendellenességek, Alzheimer kór.

Oktatóink:

Herman Judit (trainer, coach, biohacker, képesített aerobik oktató, kaszkadőr tanuló)

Előadás nyelve:

Magyar / Angol

Előadás típusa:

Kontakt

A képzés indulásáról és a jelentkezés menetéről a b.muth@bacsco.com e-mail címen érdeklődhet!