Egyediségünk

Vállalatunk üzleti szemléletmódja mögött annak a felismerése húzódik meg, hogy a hagyományos tanácsadási szolgáltatások jellegzetessége és a multinacionális vállalatok valódi igénye között “szakadék” tátong. Ez a különbség elsősorban az elmélet és a gyakorlat különbözőségéből fakad, valamint abból, hogy a munltinacionális vállalatokat egy speciális kultúra jellemzi, annak értékrendjével, prioritásaival, döntéshozatali mechanizmusaival.

Ahhoz, hogy ezt a kultúrát megértsük, s hogy az ebből fakadó speciális igényeknek eleget tudjunk tenni, szükséges, hogy néhány évet ebben éljünk, dolgozzunk.

Ez irányú tapasztalatokkal bőven rendelkező tanácsadó csapatunk célja, hogy áthidalja az elmélet és gyakorlat közti szakadékot és széleskörű, magas hozzáadott értéket képviselő szolgáltatások révén ügyfeleink céljainak elérésében maximálisan részt vállaljanak. 

Komoly tapasztalattal és szakismerettel rendelkezünk a japán stílusú cégkultúrával és cégvezetéssel kapcsolatosan. Sokéves gyakorlatunk van többek között az autóipari szektorban, valamint olyan vállalatirányítási rendszerek és eszközök alkalmazásában és integrálásában, mint az ISO/TS16949, ISO 14001,TPM, kaizen, 5S, lean management.