HR képzéseink

Általános információk a Bac Eduline kontakt képzéseiről, a KORONA VÍRUSSAL KAPCSOLATOS intézkedéseink kapcsán:
- Oktatótermünk magas belmagassággal, valamint
- A legmodernebb szellőzési rendszerrel rendelkezik.
- Az oktatóterembe való belépést megelőzően érintésmentes kézfertőtlenítő berendezés áll a résztvevők és oktatók rendelkezésére.
- Résztvevőink és előadóink részére térítésmentesen maszkot biztosítunk.
- Képzéseinket a koronavírusfertőzés veszélyének ideje alatt maximum 12 fős kis csoportokban tartjuk annak érdekében, hogy a megfelelő fizikai távolságot biztosítani tudjuk a képzésen megjelentek között.

Felnőttképző intézményünk maximálisan fel van arra készülve - tekintettel a jelen járványügyi helyzetre -, hogy bármely időpillanatban a kontakt órákról online oktatásra álljon át.

 

1. HR és Munkajog moduláris (9 napos képzés)

2. Javadalmazás menedzsment (2 napos képzés)

3. Vállalati képzési tanácsadó (2 napos képzés)

 

Cégünk regisztrált felnőttképző intézmény (Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/001617).

 

1. HR és Munkajog moduláris

Jelentkezési feltételek / Kiknek ajánljuk:

A HR és munkajog moduláris képzést olyan szakembereknek ajánljuk, akiknek releváns képzettségük és/vagy szakmai tapasztalatuk van HR és/vagy munkajog területen.

A Képzés hossza:

Moduláris képzés: 9 nap (nettó képzési óraszám / képzési nap: 5 óra)

A Képzés módszertana és célja:

 • Az elmélet és a gyakorlat összekapcsolásával munkaügyi, valamint általános-, rendszer- és folyamat menedzsment alapú megközelítéssel támogatjuk a jogszerű, automatizált és hatékony HR rendszerek kialakítását és működtetését.
 • Konkrét esetek kezelésére nyújtunk megoldást nagyszámú konkrét és stilizált példa bemutatásán keresztül, hogy minden kollégája, minden területen, ugyanúgy döntsön és az a döntés jó döntés legyen.
 • Folyamat és rendszer alapú struktúrában, a munkajogi szabályokat ezekhez illesztve mutatjuk be (nem az Mt. felépítését, hanem a vállalati működés egyes elemeit vesszük alapul, erre épülő struktúrát követünk).
 • HR és vállalati menedzsment szempontok figyelembevételével tűzzük ki célul a munkajogi előírások betartását biztosító megoldások bemutatását, alapot nyújtva ezzel a Munkáltató számára legkedvezőbb jogszerű lehetőségek megtalálására és implementálására.
 • A magyar munkajogi szabályok tartalmának, jogelméleti hátterének ismertetése mellett kitérünk a vonatkozó szabályok gyakorlati jelentőségének bemutatására is.
 • „Orvosi ló”-megközelítést alkalmazunk, avagy a leggyakoribb hibákat, problémákat, illetve üzleti kockázatot jelentő területeket a vállalati rendszerekhez és folyamatokhoz kapcsolódóan mutatjuk be.
 • Megoldási javaslatokat kínálunk a munkajogi kockázatok csökkentésére, illetve kiküszöbölésére – kiemelve és bemutatva a „munkajog-kompatibilis rendszerek ”hülyebiztos” (pokayoke) ellenőrzési elemeinek jelentőségét.
 • Az egyes felmerülő kérdésekre rendszerszintű megoldási javaslatokat kínálunk (a problémákat nem egyesével oldjuk meg, hanem ezek automatikus kezelését tesszük lehetővé egyedi folyamat-alapú megközelítéssel).
 • Tekintettel a legtöbb munkáltató speciális jelenlegi helyzetére, külön kitekintést nyújtunk a koronavírus által generált speciális munkajogi helyzetek és problémák adekvált és jogszerű módjaira, modelljeire vonatkozóan.

Oktatóink:

Dr. Berke Gyula, Dr. Bankó Zoltán, Dr. Petrovics Zoltán, Perjési Judit, Balogh Monika

Képzés nyelve:

Magyar

Képzés típusa:

Kontakt / Online

2. Javadalmazás menedzsment

Jelentkezési feltételek / Kiknek ajánljuk:

HR szakembereknek, HR vezetőknek, javadalmazási szakértőknek.

A Képzés hossza:

Tematikus képzés: 2 nap (nettó képzési óraszám / képzési nap: 5 óra)

A Képzés módszertana és célja:

 • Rendszer- és folyamat alapú megközelítést alkalmazunk.
 • Globális HR rendszer alapú megközelítést alkalmazunk annak érdekében, hogy a javadalmazás menedzsment ne csak egy különálló gyakorlat legyen a vállalat működésének egészében, azaz a javadalmazás menedzsmentet az egyes HR folyamatok és rendszerek egymással való kompatibilitása és kapcsolódására tekintettel mutatjuk be.
 • A javadalmazás menedzsment kialakítását és bevezetését, valamint a későbbi felülvizsgálatának folyamatát a folyamat kezdetektől annak végéig mutatjuk be.
 • A képzés szerves részét képezi a javadalmazással kapcsolatos jogszerű megoldások, illetve a piacon tapasztalható típushibák és jogellenes gyakorlatok bemutatása, különös tekintettel az egyenlő bánásmóddal kapcsolatos kérdésekre.
 • A javadalmazás menedzsment elemeit a bérszámfejtés oldaláról is bemutatjuk a költség tervezési folyamat részeként.
 • A képzés zárásaként bemutatásra kerül a karrier management rendszer kidolgozásának folyamata, mint a javadalmazás menedzsment szimbolikus megkoronázása.

Oktatóink:

Perjési Judit, Balogh Monika

Képzés nyelve:

Magyar

Képzés típusa:

Kontakt / Online

3. Vállalati képzési tanácsadó

Jelentkezési feltételek / Kiknek ajánljuk:

Vállalati képzésekkel foglalkozó szakembereknek, és/vagy olyan HR szakembereknek, akik a képzési rendszert és az ahhoz kapcsolódó folyamatokat a globális HR rendszer-Network szemszögéből, annak összefüggéseiben szeretnék látni és értelmezni.

A Képzés hossza:

Vállalati képzési tanácsadó képzés: 2 napos képzés (nettó képzési óraszám / képzési nap: 5 óra)

A Képzés módszertana és célja:

 • A vállalati képzésekkel kapcsolatos valamennyi folyamatot, elvégzendő feladatot, dokumentációs igényt mutatjuk be a képzés tervezéstől a hatékonyság mérésig a képzési rendszer kiépítésének céljával.
 • A képzési rendszert és az ahhoz kapcsolódó folyamatokat elhelyezzük a vállalati működésen belül, és hozzájárulunk a szinergiák biztosításához az egyes HR rendszerek és folyamatok megfelelő kapcsolódása kialakításának bemutatásán keresztül.
 • Segítünk abban, hogy a vállalati (nemzeti) kultúra viszonylatában tudjuk meghatározni a képzések vállalatban betöltött helyét és optimális jellemzőit.
 • Bemutatjuk a képzési költségvetés optimális kidolgozásának sarkalatos pontjait.
 • Ismertetjük a képzésekkel kapcsolatos külső és belső kötelezettségeket, külön hangsúlyt fektetve ezen belül a jogszabályi kötelezettségekre.
 • Bemutatjuk továbbá a képzéstervezési folyamatot, a képzés dokumentációs igényeit és segítünk a képzések hatékonyságának a tervezésében és mérésében.
 • Kitérünk a képzési rendszer konkrét kapcsolatára más fontos HR rendszerekkel és ezek kölcsönhatására is.

Oktatóink:

Balogh Monika

Képzés nyelve:

Magyar

Képzés típusa:

Kontakt / Online

A képzés indulásáról és a jelentkezés menetéről a b.muth@bacsco.com e-mail címen érdeklődhet!