HR rendszerek / HR fejlesztések

Cégünk kiemelt vezetői és gondosan kiválasztott HR szakemberei nagy gyakorlattal rendelkeznek kis- és középvállalatok, valamint nagyvállalatok komplett HR rendszereinek kialakításában, fejlesztésében és újrastrukturálásában. Cégünk sokfajta HR- és adminisztrációs rendszer és céges szabályozás tekintetében rendelkezik tapasztalattal, így többek között: belső szabályozások kialakítása, CSR, állami és pályázati támogatások megvalósítása, compliance ügyek stb.
 

Vállaljuk HR és egyéb belső szabályozási rendszerek létrehozását, vagy a már működő rendszerek felülvizsgálatát, mint például bérezési rendszerek, motivációs rendszerek, cafetéria, hatékonyabb információcserét segítő belső kommunikációs struktúra, előmeneteli rendszerek, javadalmazás menedzsment, tréning rendszer.

Az ezzel kapcsolatos szolgáltatásaink köre magába foglalja a meglevő rendszerek felülvizsgálatát: HR rendszer egésze és működése, bérszintek és előmenetel, munkavállalók kiválasztásának alapelvei különösen a vezetők és kulcsemberek vonatkozásában, új munkatársak kiválasztási eljárása, a cég irányában való elégedettség és motivációs szint mérése.

A HR rendszer átvizsgálásának eredményei alapján fejlesztési tervet dolgozunk ki a kulcsfontosságú területekre vonatkozóan, ahol a hatékonyabb és következetesebb működés biztosításához változtatásra lenne szükséges. Professionális HR fejlesztési szolgáltatásainkat több nyelven, köztük Japánul is tudjuk nyújtani ügyfeleink részére.