Munkajogi képzéseink

Általános információk a Bac Eduline kontakt képzéseiről, a KORONA VÍRUSSAL KAPCSOLATOS intézkedéseink kapcsán:
- Oktatótermünk magas belmagassággal, valamint
- A legmodernebb szellőzési rendszerrel rendelkezik.
- Az oktatóterembe való belépést megelőzően érintésmentes kézfertőtlenítő berendezés áll a résztvevők és oktatók rendelkezésére.
- Résztvevőink és előadóink részére térítésmentesen maszkot biztosítunk.
- Képzéseinket a koronavírusfertőzés veszélyének ideje alatt maximum 12 fős kis csoportokban tartjuk annak érdekében, hogy a megfelelő fizikai távolságot biztosítani tudjuk a képzésen megjelentek között.

Felnőttképző intézményünk maximálisan fel van arra készülve - tekintettel a jelen járványügyi helyzetre -, hogy bármely időpillanatban a kontakt órákról online oktatásra álljon át.

 

1. HR és Munkajog moduláris (9 napos képzés) 

2. Labor Compliance system módszertani (9 napos képzés)

3. Munkajogi megoldások a koronavírus által okozott vállalati kihívások kezelésére (1 napos képzés)

4. Csoportos létszámcsökkentés (1 napos képzés)

 

Cégünk regisztrált felnőttképző intézmény (Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/001617).

 

1. HR és Munkajog moduláris

Jelentkezési feltételek / Kiknek ajánljuk:

A HR és munkajog moduláris képzést olyan szakembereknek ajánljuk, akiknek releváns képzettségük és/vagy szakmai tapasztalatuk van HR és/vagy munkajog területen.

A Képzés hossza:

Moduláris képzés: 9 nap (nettó képzési óraszám / képzési nap: 5 óra)

A Képzés módszertana és célja:

 • Az elmélet és a gyakorlat összekapcsolásával munkaügyi, valamint általános-, rendszer- és folyamat menedzsment alapú megközelítéssel támogatjuk a jogszerű, automatizált és hatékony HR rendszerek kialakítását és működtetését.
 • Konkrét esetek kezelésére nyújtunk megoldást nagyszámú konkrét és stilizált példa bemutatásán keresztül, hogy minden kollégája, minden területen, ugyanúgy döntsön és az a döntés jó döntés legyen.
 • Folyamat és rendszer alapú struktúrában, a munkajogi szabályokat ezekhez illesztve mutatjuk be (nem az Mt. felépítését, hanem a vállalati működés egyes elemeit vesszük alapul, erre épülő struktúrát követünk).
 • HR és vállalati menedzsment szempontok figyelembevételével tűzzük ki célul a munkajogi előírások betartását biztosító megoldások bemutatását, alapot nyújtva ezzel a Munkáltató számára legkedvezőbb jogszerű lehetőségek megtalálására és implementálására.
 • A magyar munkajogi szabályok tartalmának, jogelméleti hátterének ismertetése mellett kitérünk a vonatkozó szabályok gyakorlati jelentőségének bemutatására is.
 • „Orvosi ló”-megközelítést alkalmazunk, avagy a leggyakoribb hibákat, problémákat, illetve üzleti kockázatot jelentő területeket a vállalati rendszerekhez és folyamatokhoz kapcsolódóan mutatjuk be.
 • Megoldási javaslatokat kínálunk a munkajogi kockázatok csökkentésére, illetve kiküszöbölésére – kiemelve és bemutatva a „munkajog-kompatibilis rendszerek ”hülyebiztos” (pokayoke) ellenőrzési elemeinek jelentőségét.
 • Az egyes felmerülő kérdésekre rendszerszintű megoldási javaslatokat kínálunk (a problémákat nem egyesével oldjuk meg, hanem ezek automatikus kezelését tesszük lehetővé egyedi folyamat-alapú megközelítéssel).
 • Tekintettel a legtöbb munkáltató speciális jelenlegi helyzetére, külön kitekintést nyújtunk a koronavírus által generált speciális munkajogi helyzetek és problémák adekvált és jogszerű módjaira, modelljeire vonatkozóan.

Oktatóink:

Dr. Berke Gyula, Dr. Bankó Zoltán, Dr. Petrovics Zoltán, Perjési Judit, Balogh Monika

Képzés nyelve:

Magyar

Képzés típusa:

Kontakt / Online

2. Labor Compliance System módszertani

Jelentkezési feltételek / Kiknek ajánljuk:

Munkajogi alapismeretek (elméleti és gyakorlati alapismeretek, előny: munkajogi szakokleveles tanácsadói diploma / HR diploma).

A Képzés hossza:

LCS módszertani moduláris képzés: 9 napos képzés (nettó képzési óraszám / képzési nap: 5 óra)

A Képzés módszertana és célja:

 • Bemutatjuk a teljes munkajogi jogszabályi palettát, a teljes emberi erőforrást és vállalati menedzsmentet és a kettő kapcsolatát, azt, hogy hogyan és pontosan hol jelennek meg az egyes jogszabályok a mindennapi működésben, a lehetséges nem megfelelőségeket, hibákat, lehetséges megoldásokat, stb.
 • Komplex ismereteket nyújtunk a foglalkoztatás keretében felmerülő munkáltatói munkajogi kötelezettségek teljesítésének minden aspektusáról, valamint ezek ellenőrzésének metodikájáról. Lehetőségeket nyújtunk a rendszerszemléletű, gyakorlatorientált megoldások megismerésére a képzési tematikában megadott tudományterületek ismereteinek elsajátítása mellett.

Oktatóink:

Dr. Berke Gyula, Dr. Bankó Zoltán, Dr. Petrovits Zoltán, Márton Emese, Perjési Judit, Balogh Monika

Képzés nyelve:

Magyar

Képzés típusa:

Kontakt / Online

A képzés indulásáról és a jelentkezés menetéről a b.muth@bacsco.com e-mail címen érdeklődhet!