Rólunk

Cégünket abból a célból hoztuk létre, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű szolgáltatásokat kínáljuk a vezetői tanácsadás, az emberi erőforrás gazdálkodás- és szervezetfejlesztés, munkajogi tanácsadás, továbbá az interkulturális konzultáció tárgykörében - egy teljesen új szemléletmódot bevezetve.

Célunk, hogy a magyar üzleti környezet által megkövetelt teljeskörű tanácsadási szoláltatásokat kínáljunk ügyfeleink részére 4 nyelven, a kulturális különbségekből fakadó “sokféleség” figyelembevételével. Szolgáltatásaink specialitása, hogy szakértő kollégáink multinacionális nagyvállalati környezetben szocializálódtak és fejlődtek, valamint nagy részük felsővezetői tapasztalattal is rendelkezik. Ezért a szolgáltatásainkra jellemző a többirányú komplex megközelítés, melyben nem csak a tanácsadói, hanem a cégvezetői és operatív szemlélet is megjelenik.

Cégünknél Japan Desk (Japán Ügyfélkapu) szolgáltatás is működik, melynek keretében valamennyi üzleti megoldásunk és eszközünk teljeskörűen elérhető japán nyelven is.