Vertical Excel - Excel másképp

Általános információk a Bac Eduline kontakt képzéseiről, a KORONA VÍRUSSAL KAPCSOLATOS intézkedéseink kapcsán:
- Oktatótermünk magas belmagassággal, valamint
- A legmodernebb szellőzési rendszerrel rendelkezik.
- Az oktatóterembe való belépést megelőzően érintésmentes kézfertőtlenítő berendezés áll a résztvevők és oktatók rendelkezésére.
- Résztvevőink és előadóink részére térítésmentesen maszkot biztosítunk.
- Képzéseinket a koronavírusfertőzés veszélyének ideje alatt maximum 12 fős kis csoportokban tartjuk annak érdekében, hogy a megfelelő fizikai távolságot biztosítani tudjuk a képzésen megjelentek között.

Felnőttképző intézményünk maximálisan fel van arra készülve - tekintettel a jelen járványügyi helyzetre -, hogy bármely időpillanatban a kontakt órákról online oktatásra álljon át.

 

1. Gyorstalpaló képzés (fél napos képzés)

2. Excel képzés (1 napos képzés)

3. Vezetői képzés (1 napos képzés)

 

Cégünk regisztrált felnőttképző intézmény (Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/001617).

 

1. Gyorstalpaló képzés

Jelentkezési feltételek / Kiknek ajánljuk:

Ajánljuk mindazoknak, akik munkájuk során kezdő felhasználói szinten alkalmazzák a Microsoft Excel programot, de mindezidáig nem volt alkalmuk, lehetőségük, idejük, hogy az Excel-lel kapcsolatos alapvető tudást és készséget rendszerezett formában sajátítsák el, és/vagy fel szeretnék frissíteni a korábban megszerzett ismereteiket.

A Képzés hossza:

Gyorstalpaló képzés: fél napos képzés (nettó képzési óraszám / képzési nap: 3 óra)

A Képzés módszertana és célja:

  • A Microsoft Excel alkalmazás valamennyi funkciójának, felhasználási lehetőségeinek bemutatása, az ezzel kapcsolatos ismeretek és készségek elsajátítása akár több hónapos felkészülést is igényelhet ugyan, de jelen „Gyorstalpaló” képzésünk keretein belül megkíséreljük a legfontosabb információk átadását.

Oktatóink:

Perjési Zoltán László

Képzés nyelve:

Magyar

Képzés típusa:

Kontakt / Online

2. Excel képzés

Jelentkezési feltételek / Kiknek ajánljuk:

Ajánljuk mindazoknak, akik munkájuk során felhasználói szinten alkalmazzák a Microsoft Excel programot, de mindezidáig nem volt alkalmuk, lehetőségük, idejük, hogy az Excel-lel kapcsolatos tudásukat és készségeiket elmélyíteni, és/vagy szeretnének az Excel általánosan ismert és használt funkcióin túlmenő ismereteket szerezni.

A Képzés hossza:

Excel képzés: 1 napos képzés (nettó képzési óraszám / képzési nap: 5 óra)

A Képzés módszertana és célja:

  • Jelen képzés keretein belül szeretnénk a képzésen résztvevő kollégákat felkészíteni arra, hogy a napi munkájuk során zökkenőmentesen és hatékonyan tudják alkalmazni az excel-t olyan módon, hogy annak funkcióit optimális mértékben használják ki.
  • A képzés célja, hogy a résztvevők olyan ismeretanyaggal, tudással és készséggel térjenek haza, amely lehetővé teszi számukra, hogy a Microsoft Excel alkalmazás egy-egy területén középhaladói szinten tudjanak mozogni.

Oktatóink:

Perjési Zoltán Lászó

Képzés nyelve:

Magyar

Képzés típusa:

Kontakt / Online

3. Vezetői képzés

Jelentkezési feltételek / Kiknek ajánljuk:

Olyan vállalati vezetőknek ajánljuk, akik szeretnék kiaknázni a Microsoft Excel program által kínált valamennyi funkciót és lehetőségét, annak érdekében, hogy növelni tudják a vállalat működésének hatékonyságát.

A Képzés hossza:

Vezetői képzés: 1 napos képzés (nettó képzési óraszám / képzési nap: 5 óra)

A Képzés módszertana és célja:

  • Ismertetjük, hogy mi az, amit beosztottjaitól elvárhat az Excel felhasználási módjával kapcsolatban.
  • Bemutatjuk, hogy hogyan lehet az Excel segítségével látványosan és egyszerűen támogatni a vezetői döntéshozatali folyamatot.
  • Feltérképezzük azt, hogy hol vannak az Excel határai, annak érdekében, hogy pontosan lássuk, mikor megy a folyamatok Exceles alapokra történő építése a hatékonyság rovására, illetőleg mi az a pont, ameddig biztonsággal építhetünk erre az alkalmazásra.
  • Az Excel tudás nem áll meg az alapcsomag funkcióinál, hiszen a makró készítéssel és beiktatással komoly hatékonyságnövelést lehet elérni, sőt akár komplett alkalmazásokat is lehet Excel alapokra írni. Bemutatunk néhány példát kedvcsinálónak.

Oktatóink:

Perjési Zoltán Lászó

Képzés nyelve:

Magyar

Képzés típusa:

Kontakt / Online

A képzés indulásáról és a jelentkezés menetéről a b.muth@bacsco.com e-mail címen érdeklődhet!