Miért hasznosak az interkulturális menedzsment tréningek?

Ti minek látjátok?

Ha egy kép ennyiféle módon értelmezhető, akkor vajon mi a helyzet egy-egy munkahelyi szituációval, főként akkor, ha különböző kultúrákból érkeztünk?

Aki dolgozott már multikulturális környezetben, az tapasztalhatta, hogy gyakran ugyanazt a dolgot homlokegyenest másképp látjuk.

MI TUDUNK SEGÍTENI:  ha multinacionális cégnél dolgozol, és szeretnéd jobban megérteni külföldi kollégáid egyes reakcióit,  munkakultúráját a hatékonyabb együttműködés érdekében!

Gyere el hozzánk egy interkulturális tréningre!

Átgondolt és kipróbált tréning program 4féle tartalommal és céllal, több mint 10 kultúrában, a cég igényeire szabott curriculum, profi csapat, sokat tapasztalt oktatók, jó hangulat, eredményes tanulás exkluzív környezetben.

További infó: https://bacsco.com/interkulturalis-menedzsment/

Érdekli az interkulturális menedzsment?

Olvassa el további bejegyzéseinket!

Az interkulturális kommunikációban kiemelkedően fontos, hogy ugyanazon szavak, kifejezések és fogalmak alatt ugyanazt értsük. Bejegyzésünkben a "flexibilitás" kifejezés különböző értelmezésével kapcsolatos tapasztalatainkat osztjuk meg.

A bejegyzés által is szeretnénk hangsúlyozni az interkulturális szolgáltatások fontosságát, különösen a multinacionális cégek számára.

error: Content is protected !!