Mennyi ideig tart bevezetni a TÉR-t?

Először is: az idő és energia befektetés igénye egy ilyen rendszer bevezetésének még egy viszonylag kisebb, 100-150 fős munkavállalói létszám esetén is jelentős (minimum 8-12 hónap), nem beszélve a 4000-5000 vel dolgozó vállalatokról (minimum 1-2 év).

TEHÁT: csak akkor vágjunk bele, ha rendelkezünk a rendszer kidolgozásához, bevezetéséhez és tökéletesítéséhez szükséges valamennyi erőforrással és van lelkierőnk ezeket konzekvens módon felhasználni az eredmény eléréséig.

Ügyfeleink így nyilatkoztak erről:

Azt hittük, hogy ennek sohasem lesz vége…

Már majdnem feladtuk, mire látszott az eredmény.

Ha tudjuk, hogy ez ekkora munka tanácsadó bevonása mellett is, lehet, hogy bele se kezdünk.

Nem hittük el, hogy ez tényleg ennyi idő, munka befektetéssel fog járni. Először kimerültséget, most viszont őszinte örömöt érzünk és sikerként éljük meg, hogy megcsináltuk.

Érdekli a munkavállalói értékelési rendszer?

Olvassa el további bejegyzéseinket!

A TÉR-ről szóló bejegyzés-sorozatunk legújabb cikkében elmagyarázzuk, miért is fontos a kompetenciák megfelelő módon történő meghatározása.

A TÉR-ről szóló bejegyzés-sorozatunk új cikkében arra a kérdésre próbálunk választ adni, hogy miért érdemes bevezetni egy ilyen rendszert.

Ebben a bejegyzés-sorozatban a Munkavállalói Teljesítmény Értékelési Rendszer bevezetésével kapcsolatos tapasztalatainkat osztjuk meg.

error: Content is protected !!