Miért hasznos, ha egyszerre megyünk végig ugyanazon folyamatok HR, valamint munkajogi aspektusain?

  • KOMPLEX MEGÉRTÉS: Komplex módon, összefüggéseikben fogjuk látni a folyamatainkat, így sokkal gyorsabban és biztosabban fogunk jó döntéseket hozni a megfelelő mérlegelési fázist követően.
  • GLOBÁLIS KEZELÉS: Nem csak munkajogi, vagy csak HR szempontok szerint fogunk működni a jövőben, ezeket rendszerszinten, globálisan fogjuk tudni átlátni és kezelni.
  • KAPCSOLÓDÁSI PONTOK FELTÉRKÉPEZÉSE: Pontosan tudni fogjuk, hogy melyik HR, illetve vállalati menedzsment folyamatunk pontosan hol, hány helyen és milyen módon kapcsolódik a munkajogi szabályokhoz.
  • VAKFOLTOK MEGSZÜNTETÉSE: Rövid idő alatt fel tudjuk térképezni az olyan folyamatokat, működési területeket, illetve az ezekkel kapcsolatos jogi kockázatokat is, amire eddig nem gondoltunk, nem figyeltünk.
  • ÜZLETI KOCKÁZATOK CSÖKKENTÉSE: Jelentős mértékben csökkenthetjük az üzleti, ezen belül a munkajogi kockázatainkat.
  • MÉLYEBB MEGÉRTÉS: Két irányból közelítünk a vállalat működésével kapcsolatos valamennyi feladathoz és problémához, így sokkal mélyebb megértésünk lesz a vállalati menedzsment illetve a munkajog kapcsolódásairól, ezek logikájáról.
Érdekli a HR és Munkajog?

Olvassa el további bejegyzéseinket!

HR és Munkajog moduláris, valamint a Munkaügyi Compliance Auditor képzésünk 2015 óta töretlen népszerűségnek örvend. Kezdetben a Pécsi Tudományegyetem, valamint a Wolters Kluwer Kft. gondozásában kerültek megrendezésre, 2020-tól kezdve ezek a képzések cégünknél érhetők el!

error: Content is protected !!