Folytatjuk: HR és Munkajog, valamint Munkaügyi audit képzések!

A munkaügyi compliance auditor-, valamint a HR és munkajog moduláris képzésünk 2015 óta örvend töretlen népszerűségnek. Annak idején ezek a képzések a Pécsi Tudományegyetem, illetve a Wolters Kluwer Kft. gondozásában kerültek megszervezésre, megtartásra. 2020-tól a nevezett oktatások lebonyolítását cégünk, a Bac és Társai Kft. vette át.

A képzések kurrikuluma a folyamatos fejlesztésektől eltekintve tartalmában csak annyiban módosult, amennyiben a kapcsolódó jogszabályi környezet is módosult. Az oktatógárda személyeiben sem történt változás, így a tudásunkat továbbra is olyan kiemelkedő szakemberek mélyítik el, mint Dr. Berke Gyula, Dr. Bankó Zoltán, Dr. Petrovics Zoltán és mások.

Ha szeretne Ön is komplexebb, globálisabb képet kapni arról, hogy a munkajogi szabályok pontosan hogyan hol és milyen mértékben határozzák meg, befolyásolják menedzsment-, HR-, jogi, bérszámfejtési, vagy egyéb adminisztratív jellegű folyamatait, rendszereit, szeretné ezeket a folyamatokat a leghatékonyabb módon kialakítani, működtetni és ellenőrizni, illetve a munkajogi szabályozást a vállalati szervezet integráns részeként, annak összefüggéseiben szeretné látni és értelmezni, jelentkezzen Ön is:

    A HR és munkajog moduláris képzésre

   Az LCS munkaügyi audit módszertana képzésünkre!

Érdekli a hr és munkajog?

Olvassa el további bejegyzéseinket!

Ebben a bejegyzésben azt mutatjuk be, hogy miért hasznos és mit lehet nyerni azzal, ha egyszerre ismerjük ugyanazok a folyamatok HR és munkajogi aspektusait.

error: Content is protected !!