Csoportos létszámcsökkentés

Ajánljuk a képzést mindazoknak, akik csoportos létszámcsökkentést terveznek és segítséget szeretnének kapni annak jogszerű, legkisebb üzleti kockázattal járó végrehajtásában.

Csoportos létszámcsökkentés képzés: 1 napos képzés (nettó képzési óraszám / képzési nap: 5 óra).

Képzésünk célja, hogy segítséget nyújtsunk azon módszerek, utak megtalálásában, amelyeken keresztül a csoportos létszámcsökkentést a lehető leghatékonyabban, a hatályos szabályozással összhangban, nagyobb jogi, illetve HR problémák felmerülése nélkül végre lehet hajtani.

Képzésünk során végig vesszük a létszámcsökkentés folyamatát a tervezéstől egészen az utókövetésig, olyan valós példákkal és esettanulmányokkal illusztrálva az előadásainkat, melyeken keresztül meg lehet ismerni, illetve fel lehet készülni a lehetséges problémákra, akadályokra.

 

A folyamat legkíméletesebb, legemberségesebb és legkevesebb jogi kockázattal járó kivitelezéséhez bemutatjuk a legjobb gyakorlatokat is.

 

• A képzés során választ kapunk arra a kérdésre, hogy a cégnél tervezett elbocsátások jogi értelemben létszámcsökkentésnek minősülnek-e, hogyan, mikor és pontosan mit kell kommunikálnunk az érintett felekkel (Hatóságok, szakszervezetek, üzemi tanács és maguk a munkavállalók); szó esik majd a munkaszerződés megszüntetéssel kapcsolatos korlátozásokról és tilalmakról; a létszámcsökkentés költségeiről; az egyenlő bánásmóddal kapcsolatos kérdésekről; a leépítés utókövetéséről és a munkavállalók segítéséről a munkakeresésben.

Petrovics Zoltán, Balogh Monika

 

Oktatóinkról szóló leírásért látogasson el a Szakértőink és Oktatóink menüpontra!

Magyar

Kontakt / Online

1 napos képzés díja: 68.500 HUF + ÁFA

Látogasson el a Képzési naptárunk menüpontra további információért induló képzéseinkről!
Vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesüljön induló képzéseinkről!
error: Content is protected !!