Egyediségünk

Vállalatunk üzleti szemléletmódjának a hátterében annak a körülménynek a felismerése húzódik meg, hogy a hagyományos tanácsadási szolgáltatások jellegzetessége és a multinacionális vállalatok valódi igénye között gyakran van egyfajta diszkrepancia, eltérés. Ez a jelenség elsősorban az elmélet gyakorlati megvalósíthatóságának a határaiból, valamint abból fakad, hogy a multinacionális vállalatokat speciális kultúra jellemzi, annak értékrendjével, prioritásaival és komplex, sokszor határokon is átnyúló döntéshozatali mechanizmusaival.

Ahhoz, hogy ezt a kultúrát megértsük, s hogy az ebből fakadó speciális igényeknek eleget tudjunk tenni, szükséges, hogy legalább néhány évet ebben éljünk, dolgozzunk. Ez irányú tapasztalatokkal bőven rendelkező tanácsadó csapatunk célja, hogy áthidalja az elmélet és gyakorlat közti távolságot és széleskörű, magas hozzáadott értéket képviselő szolgáltatások révén ügyfeleink céljainak elérésében maximálisan részt vállaljanak.

Komoly tapasztalattal és szakismerettel rendelkezünk a japán stílusú cégkultúrával és cégvezetéssel kapcsolatosan. Sokéves gyakorlatunk van többek között az autóipari szektorban, valamint olyan vállalatirányítási rendszerek és eszközök alkalmazásában és integrálásában, mint az ISO/TS16949, ISO 14001,TPM, kaizen, 5S, lean management.

error: Content is protected !!