Executive / Speciális munkatárs Search

A cégünk által végzett fejvadászati tevékenységet és a kapcsolódó szolgáltatásokat a külföldi munkáltatók speciális igényeihez igazítottuk.

A külföldi munkáltatók számára mindig sokkal nehezebb feladat megfelelő emberi erőforrást találni, főleg a vezetői- és kulcspozíciókra. Két meghatározó nehézséggel kell szembenézniük, mikor e pozíciókra a lehető legalkalmasabb személyeket próbálják megtalálni. Nem soroljuk ezek közé a nyelvi akadályokat önmagukban, mellyel szintén sok cég szembesült már, annál inkább a kulturális különbségeket, illetve a jelöltek általános viselkedésének megváltozását, melyet akkor tapasztalunk, ha idegen nyelven kell kommunikálniuk.

Mindannyian tapasztaltuk már, hogy a kommunikáció módját és a szokásos viselkedést alapvetően meghatározza az adott nyelvismeret szintje, valamint – még inkább – az alkalmazott nyelv kifejezésmódja, a kulturális minták és a pillanatnyi szituáció jellegzetességei. Ennek hatására az idegen nyelven zajló interjúk és egyeztetések alatt a jelölt valódi személyiségétől eltérő képet mutathat, ami súlyos félreértéseket okozhat, és a jelölt karakterének téves megítéléséhez vezethet.

Cégünk szívesen nyújt segítséget ügyfeleink részére az interjúk anyanyelven történő lebonyolításában, hogy a jelölt személyiségéről ügyfeleink valós képet kaphassanak. Ugyancsak segítünk szakképzett személyzet bevonásával idegen nyelvű interjúk tartásában, amivel előzetesen megítélhető a jelölt nyelvi és kommunikációs szintje.

Segítünk megtalálni az Ön leendő legjobb munkatársát a cégünk által speciálisan erre a célra kidolgozott kiválasztási rendszer segítségével. Több mint 100 munkakörben, 100 különböző beépített kérdéssor, követelményrendszer és tesztelési metodika várja az Ön jelöltjeit.

error: Content is protected !!