Interkulturális Menedzsment Gyorstalpaló

Magyarország

Japán

Franciaország

Németország

Lengyelország

Svédország

Dánia

Norvégia

India

Ezt a képzést azoknak a vállalatoknak a számára ajánljuk, amelyeknél a külföldi ügyfelekkel, beszállítókkal, partnerekkel való kapcsolattartás időben és/vagy tartalmilag lényeges részét képezi a cég működésének; VAGY

 

a cég menedzsment kultúrájában vagy munkavállalói összetételében szignifikáns a külföldi jelenlét, és mindenekelőtt arra van szüksége, hogy a kollégák a lehető legrövidebb időn belül tájékozódni tudjanak a másik kultúra főbb jegyeivel, a két kultúra közötti legfőbb különbségekkel, valamint az alapvető protokolláris és etikett szabályok természetével kapcsolatosan.

 

Ennek a képzésnek megrendelését akkor ajánljuk, ha az Ön cégének munkavállalói, beszállítói, ügyfelei közül csak az egyik nemzet tagjait szeretnék felkészíteni (csak a magyar, vagy csak a másik nemzet képviselőit).

Interkulturális Menedzsment Gyorstalpaló: 2 napos képzés (nettó képzési óraszám / képzési nap: 5 óra). Az adott vállalat igényeinek megfelelően kerül véglegesítésre a képzési napok száma.

A képzés célja, hogy a vállalati működés egyes elemeire, a protokollra és etikettre, a jogszabályokra, valamint a menedzsment egészére épülve mutassa be a két kultúra különbözőségeit, az ezekből fakadó jellemző konfliktusokat, valamint javaslatokat is kínál ezek megoldására.

A képzés során mélyrehatóan és szisztematikusan tárgyaljuk az egyes kulturális jellegzetességeket a vállalati működés valamennyi érintett aspektusában az adott (egyik) nemzet kulturális látószögéből és szemszögéből.

 

Minden esetben a vállalat egyedi igényeihez szabott képzési tartalom kerül kialakításra, melynek során figyelembe vesszük a munkavégzés jellegzetességeit, az alkalmazott menedzsment eszközöket, a két kultúra képviselőinek kapcsolódási módját, valamint a speciális problémákat és kihívásokat, mellyel a cég küzd.

 

A képzés kiemelt célja az érzékenyítés az egyes kultúrák közötti különbözőségek felismerésének képességére szituációs gyakorlatok, helyzetelemzések, filmrészlet elemzések segítségével és azokon keresztül.

• Japán (japán, magyar és angol nyelven)

 

• Spanyolajkú Dél-Amerika (spanyol és angol nyelven)

 

• Franciaország (francia és angol nyelven)

 

• Németország (német, magyar és angol nyelven)

 

• India (angol és magyar nyelven)

 

• Svédország (svéd, magyar és angol nyelven)

 

• Dánia (dán, magyar és angol nyelven)

 

• Norvégia (norvég, magyar és angol nyelven)

 

• Skandinávia (svéd, dán, norvég, magyar és angol nyelven)

 

• Magyarország (magyar és angol nyelven)

 

• Lengyelország (magyar, angol és lengyel nyelven)

A képzéseket olyan vállalati tapasztalattal is rendelkező antropológusok, szociológusok, interkulturális menedzsment szakértők, tanárok, újságírók, illetve olyan oktatók tartják, akik, végzettségükön túlmenően mélyreható személyes tapasztalattal is rendelkeznek az adott kultúra sajátosságaival kapcsolatban, valamint az interkulturális konfliktusok természetét jól ismerik.

 

Oktatóinkról szóló leírásért látogasson el a Szakértőink és Oktatóink menüpontra!

Kontakt / Online

Magyar nyelvű képzés esetén: 192.500 HUF + ÁFA

 

Idegen nyelvű képzés esetén: 239.500 HUF + ÁFA

Látogasson el a Képzési naptárunk menüpontra további információért induló képzéseinkről!
Vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesüljön induló képzéseinkről!
error: Content is protected !!