Interkulturális szolgáltatások

Talán Ön is tapasztalta már, hogy a nyelvi korlátok mellett leginkább a kulturális különbségek nehezítik meg az olyan multinacionális cégek belső életét, melyben különböző országokból származó munkavavállalók, vezetők dolgoznak együtt.

A különböző viselkedésmechanizmusok eltérő alapjainak meg nem értése gyakran vezet nem megfelelő munkahelyi eredményekhez, egészségtelen munkahelyi légkör kialakulásához, alacsony motivációs szinthez, a munkahelyi vezetők és munkavállalók nem megfelelő kiválasztásához és előléptetéséhez , magas munkaerő költségekhez és végül komoly fluktuációs problémákhoz.

Mi hiszünk abban, hogy egy vállalat nyereségét lehet növelni és a költségek is csökkenthetők a megfelelő munkaszervezéssel és a munkavállalók megfelelő motiválása által, ehhez azonban szükség van a vállalat HR modelljének időszakos átvizsgálására és az ideális állapothoz lehető legközelebbi állapot kialakítására.. A legelső lépés ehhez egy stabil alap létrehozása, egy olyan multikulturális munkakörnyezet kialakítása, amelyben a munkavállalók szorosan és együttműködve a vállalat érdekéit szem előtt tartva dolgoznak együtt.

Cégünk szívesen áll ügyfeleink rendelkezésére kultúrközi egyeztetés-tanácsadás nyújtásával, tréning programok tartásával (a külföldi és a helyi munkatársak részére is) és a már kialakult konfliktusok felmérésére és kezelésére irányuló szolgáltatással.

error: Content is protected !!