Munkajogi- és HR Tanácsadás

Valamennyi kiemelt csapattagunk több éves munkajog – alkalmazási gyakorlattal rendelkezik. Néhány tanácsadónk általános jogi végzettséggel, néhányuk munkajogi szaktanácsadói képesítéssel bír.

Fontos kiemelni, hogy a munkajog esetében a gyakorlati alkalmazás és annak részszabályai többségükben a bírói egyedi döntésekben és a jogegységi határozatokban kerülnek szabályozásra, melynek okán a gyakorlat által alkalmazható valós és konkrét munkajogi megoldások nagy változatosságot mutathatnak a törvény írott betűje által megszabott keretben.

Büszkék vagyunk rá, hogy fő tanácsadóink részt vettek az új munka törvénykönyvének alakításában a külföldi multinacionális vállalatok és kamarák által szervezet munkaadói lobby keretében. Egyik tanácsadónk tagja a Magyar Üzleti Jogi és Etikai Kutató Intézet vezető testületének

Cégünk teljeskörű munkajogi tanácsadást kínál a napi céges problémák megoldásában, a hosszútávú döntések tervezésében és meghozatalában, új rendszerek implementálásában és a új munka törvény alkalmazásában. Egyes tanácsadóink közel 10 év felsővezetői tapasztalattal rendelkeznek multinacionális, főként Japán vállalatok irányításában HR menedzserként, Adminisztrációs vezetőként, a “Board” tagjaként, illetőleg menedzsment tanácsadóként. Mélyreható ismeretekkel rendelkezünk a multinacionális vállalatok felépítésének, működésének, költség-gazdálkodásának és a prioritások meghatározásának kérdéseiben.

error: Content is protected !!