Rólunk

1
óta működünk
1
óta oktatunk
1
óta Japan Desk
filip-mroz-V_PxAVWyNDM-unsplash

Cégünket abból a célból hoztuk létre, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű szolgáltatásokat kínáljuk a vezetői tanácsadás, az emberi erőforrás gazdálkodás- és szervezetfejlesztés, munkajogi tanácsadás, továbbá az interkulturális konzultáció tárgykörében – egy teljesen új szemléletmódot bevezetve.

Célunk, hogy a magyar üzleti környezet által megkövetelt teljeskörű tanácsadási szoláltatásokat kínáljunk ügyfeleink részére 4 nyelven, a kulturális különbségekből fakadó “sokféleség” figyelembevételével. Szolgáltatásaink specialitása, hogy szakértő kollégáink multinacionális nagyvállalati környezetben szocializálódtak és fejlődtek, valamint nagy részük felsővezetői tapasztalattal is rendelkezik. Ezért a szolgáltatásainkra jellemző a többirányú komplex megközelítés, melyben nem csak a tanácsadói, hanem a cégvezetői és operatív szemlélet is megjelenik.

Cégünknél Japan Desk (Japán Ügyfélkapu) szolgáltatás is működik, melynek keretében valamennyi üzleti megoldásunk és eszközünk teljeskörűen elérhető japán nyelven is.

Főbb szolgáltatásaink

Bac Eduline

Cégünk a vállalati képzések közül főként az Interkulturális Menedzsment, HR- és Munkajog, stratégiai Payroll és Excel területeire specializálódott.

Bacsystems TÉR

Integrált és automatizált munkavállalói teljesítmény értékelési rendszer egyedi igényekre szabott értékelő és follow up metodikával.

Labour Compliance Audit

Menedzsment szemléletű, folyamat és rendszer alapú munkajogi, munkaügyi és HR audit: a folyamatos fejlődés kulcsa.

Vezetőségünk

Dr Kiglics Balázs

Managing Director

Legal Affairs (Munkajog, Társasági jog, Szerződések)

Ügyfélkapcsolatok

Multinacionális nagyvállalati vezetői tapasztalat

Balogh Monika

Operations Director

Munkajogi Szakokleveles Tanácsadó

Japán vállalati kultúra szakértő

Multinacionális nagyvállalati felsővezetői tapasztalat

Katona Rita

Senior Consultant

General Affairs

Hatósági kapcsolattartás

Nagyvállalati vezetői tapasztalat

error: Content is protected !!