Rólunk

1
óta működünk
1
óta oktatunk
1
óta Japan Desk
filip-mroz-V_PxAVWyNDM-unsplash

Cégünket abból a célból hoztuk létre, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű szolgáltatásokat kínáljuk a vezetői tanácsadás, az emberi erőforrás gazdálkodás- és szervezetfejlesztés, munkajogi tanácsadás, továbbá az interkulturális konzultáció tárgykörében – egy teljesen új szemléletmódot bevezetve.

Célunk, hogy a magyar üzleti környezet által megkövetelt teljeskörű tanácsadási szoláltatásokat kínáljunk ügyfeleink részére 4 nyelven, a kulturális különbségekből fakadó “sokféleség” figyelembevételével. Szolgáltatásaink specialitása, hogy szakértő kollégáink multinacionális nagyvállalati környezetben szocializálódtak és fejlődtek, valamint nagy részük felsővezetői tapasztalattal is rendelkezik. Ezért a szolgáltatásainkra jellemző a többirányú komplex megközelítés, melyben nem csak a tanácsadói, hanem a cégvezetői és operatív szemlélet is megjelenik.

Cégünknél Japan Desk (Japán Ügyfélkapu) szolgáltatás is működik, melynek keretében valamennyi üzleti megoldásunk és eszközünk teljeskörűen elérhető japán nyelven is.

Csapatunk

CEO

Balogh Mónika

Munkajogi Szakokleveles Tanácsadó

Japán vállalati kultúra szakértő

Multinacionális nagyvállalati felsővezetői tapasztalat

General Manager

Dr Kiglics Balázs

Munkajog, Társasági jog, Szerződések

Multinacionális nagyvállalati vezetői tapasztalat

Senior Consultant

Katona Rita

Ügyfélkapcsolatok, Hivatali Kapcsolattartás

Multinacionális nagyvállalati vezetői tapasztalat

HR and Training Consultant

Muth Barbara

HR, Általános Ügyek

Japan Desk

Oktatás