Szakértőink és Oktatóink

Dr Kiglics Balázs

Szakértő

Ügyvezető / Tanácsadó partner

HR- és munkajog, vállalati menedzsment tanácsadás, szerződések, hatósági ügyek

Tanácsadói munkájának megkezdését megelőzően több mint 5 évet dolgozott az állami szférában a kodifikáció és a jogalkalmazás területén. Ezt követően multinacionális nagyvállalati környezetben működött osztályvezetőként, majd felsővezetőként, valamint stratégiai tanácsadóként.

A jogi egyetem elvégzését követően igazságügyi munkakörben, majd külföldi és magyar tulajdonú vállalatoknál szerzett munkatapasztalatot.
Balogh Monika

Szakértő és Oktató

Operatív Igazgató / Tanácsadó partner

Interkulturális menedzsment (japán) szakértő, Munkajogi szakokleveles tanácsadó

Több mint húsz éves tapasztalat japán nagyvállalati környezetben stratégiai felsővezetőként, tanácsadóként, interkulturális menedzsment coach-ként és oktatóként.

Széleskörű releváns szakmai gyakorlati tapasztalat Japánban, Magyarországon és több európai országban.

Az ELTE Phd kandidátusaként a japán ipari vállalkozási kultúra interkulturális vonatkozásainak témakörében dolgozik disszertációján.

 

Dr Berke Gyula

Szakértő és Oktató

Munkajogi Szakértő / Előadó

A Pécsi Tudományegyetem jogi karán munkajoggal, európai munkajoggal és társadalombiztosítási joggal kapcsolatos tárgyakat oktat. Pályafutása során dolgozott egyetemi docensként, rektori tanácsadóként, dékán-helyettesként és dékánként is. Tevékenykedett továbbá a 2012. évben hatályba lépett Munka Törvénykönyvét előkészítő kodifikációs szakmai bizottság tagjaként, és napjainkig részt vesz a munkajogi kodifikációs munkabizottság tevékenységében. 

Rendszeresen ad elő hazai és külföldi munkajogi tematikájú konferenciákon, kutatói tevékenysége is elsősorban erre a területre terjed ki.

 

Interkulturális Menedzsment oktatóink az Interlanguage Kft. együttműködésével vesznek részt tréningjeink megvalósításában.

Dr Bankó Zoltán

Munkajogi Előadó

A Pécsi Tudományegyetem- Állam és Jogtudományi Kar Munkajogi és Társadalombiztosításai Jogi Tanszékének egyetemi docenseként munkálkodik, továbbá részt vesz munkajogi oktatásokban és jogászképzésekben is.

Kutatási területe a magyar és az európai munkajog.

Dr Petrovics Zoltán

Munkajogi Előadó

Egyetemi docensként a Nemzeti Közszolgálati Egyetem ÁNTK karán és egyetemi adjunktusként munkálkodik az Eötvös Loránd Tudományegyetem ÁJK karán. 2012 és 2022 között az Ágazati Részvételt Megállapító Bizottság tagja volt.

A PhD elvégzését követően dolgozott a Szociális és Munkaügyi Minisztériumban, a Nemzetgazdasági Minisztériumban és ügyvédi irodában is.

Herman Judit

Okleveles Táplálkozási Tanácsadó, Wellness Trainer, Biohacker, Képesített Trainer, Szerző

A több mint 10 évet töltött a non-profit szférában, majd kutatási és szerzői tevékenységet folytatott. Számos publikációt, könyvet jelentetett meg életviteli témákban. Ezzel párhuzamosan folyamatosan tartott és tart a mai napig B2B és B2C képzéseket.

Az ELTE BTK-n két MA diplomát szerzett.

Perjési Zoltán László

MS Excel Szakértő, Trainer

Közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik az Excel alkalmazásával, programozásával és oktatásával kapcsolatban. Mivel az Excel átszövi a kis- és nagyvállalatok, sőt a multinacionális cégek világát, ezen sok év alatt személyes tapasztalatai és ügyfeleinek igényei révén átfogó, sokrétű és mélyreható kapcsolatba került ezzel a fantasztikus alkalmazással.

Hivatásának tekinti széleskörű tudásának átadását jó hangulatú, egyedi módon felépített trainingeken, fókuszálva a kevésbé ismert funkciókra, tippekre és trükkökre.

Perjési Judit

Munkaügyi, Bérügyviteli és Társadalombiztosítási Szakértő, Trainer

25 éves átfogó szakmai tapasztalattal rendelkezik mind a szakmai területet érintő elméleti, mind a napi gyakorlat terén. 2015 óta saját, kizárólag bérügyviteli tevékenységet végző vállalkozásában nyújt szakmai támogatást ügyfeleinek.

Oktatási gyakorlatot többek között OKJ-s bérügyintézői tanfolyamon, egyetemi bérügyviteli kurzuson szerzett. 2019-ben az Országos Bérügyviteli Bajnokság II. helyezettje, 2020-21-ben a feladatok készítője, valamint a szakmai szakértői team tagja.

Szilágyi Orsolya

Interkulturális Menedzsment Oktató (norvég szakértő)

Több mint 20 éve foglalkozik Norvégiával, a norvég nyelvvel, kultúrával és életvitellel. Munkái során közeli kapcsolatba került a norvég munka világával, így kibontakozott számára azok a látható és láthatatlan különbségek, a norvég és magyar gondolkodásmód közötti eltérések, melyek bemutatásával szeretné segíteni azokat, akik a jövőben együttműködésre készülnek.

Tanulmányait az ELTE-n és az Oslói Egyetemen végezte.

Bíró Laura

Interkulturális Menedzsment Oktató (Dán szakértő)

Tanárként az elmúlt 11 év során sokakat felkészített a dániai életre nemcsak nyelvi szempontból, hanem kísérve és utókövetve a beilleszkedésüket a dán kultúrába. Az elmúlt 8 év során tolmácsolt olyan multicégnek, amely gyógyászati termékeket, tudást és gépeket transzferált Magyarországra. Az ezzel kapcsolatos folyamatokat tanították be a dánok magyaroknak, az ezeken való tolmácsolás révén pedig végigkövethette a teljes transzfer folyamatát mindkét oldal szemszögéből, a kulturális másságok okozta kihívásokat jól megismerve.

Dr Kakas Beáta

Interkulturális Menedzsment Oktató (indiai szakértő)

Hindi és urdu nyelvi szakértőként Magyarországon különböző fokú bíróságok, rendőrkapitányságok és kormányhivatalok részére tolmácsolt éveken keresztül, néha az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága és a Helsinki Bizottság számára is dolgozott. A Magyarországi Református Egyház és az Emmanuel Hospital Association szervezésében orvosokat készített fel indiai kórházakban vállalt missziós feladatuk zökkenőmentesebb ellátására, sok kulturális és némi nyelvi ismerettel ellátva őket.

Jelenleg a Miskolci Tudományegyetem és a Gate of Dharma Buddhist College oktatója.

error: Content is protected !!