Vállalati képzési tanácsadó

Vállalati képzésekkel foglalkozó szakembereknek, és/vagy olyan HR szakembereknek ajánljuk, akik a képzési rendszert és az ahhoz kapcsolódó folyamatokat a globális HR rendszer- Network szemszögéből, annak összefüggéseiben szeretnék látni és értelmezni.

Vállalati képzési tanácsadó képzés: 2 napos képzés (nettó képzési óraszám / képzési nap: 5 óra)

A képzés célja a vállalati képzésekkel kapcsolatos valamennyi folyamat, elvégzendő feladat, dokumentációs igény bemutatása, a képzés tervezéstől a hatékonyság mérésig.

Kiemelt célunk a képzésekkel kapcsolatos külső és belső kötelezettségek ismertetése, külön hangsúlyt fektetve ezen belül a jogszabályi kötelezettségekre.

képzési rendszert és az ahhoz kapcsolódó folyamatokat elhelyezzük a vállalati működésen belül, és hozzájárulunk a szinergiák biztosításához az egyes HR rendszerek és folyamatok megfelelő kapcsolódása kialakításának bemutatásán keresztül.

 

Segítünk abban, hogy a vállalati (nemzeti) kultúra viszonylatában tudjuk meghatározni a képzések vállalatban betöltött helyét és optimális jellemzőit.

 

Bemutatjuk a képzési költségvetés optimális kidolgozásának sarkalatos pontjait.

 

Bemutatjuk továbbá a képzéstervezési folyamatot, a képzés dokumentációs igényeit és segítünk a képzések hatékonyságának a tervezésében és mérésében.

 

Kitérünk a képzési rendszer konkrét kapcsolatára más fontos HR rendszerekkel és ezek kölcsönhatására is.

Balogh Monika

 

Oktatóinkról szóló leírásért látogasson el a Szakértőink és Oktatóink menüpontra!

Magyar

Kontakt / Online

2 napos képzés díja: 132.500 HUF + ÁFA

Látogasson el a Képzési naptárunk menüpontra további információért induló képzéseinkről!
Vagy iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesüljön induló képzéseinkről!
error: Content is protected !!